Tél van

Legalábbis itt azt állítják. Azért a harmadik rövidnadrágos, flip-flop papucsos ember után kezdtem magam kissé kínosan érezni a bakancs-soft shell naci, 4 felső réteg, sál kombómban. Szóval eddig NZ weather: O. – 2:0. Így aztán ma is ömlött rólam a víz, csak most nem a felhőkből jött!

Mindegy, vetkőztem, amíg tudtam, aztán mindenki megnyugvására abbahagytam és csak izzadtam magamban. 20 fok, verőfény volt egész nap, úgyhogy hat órán át bóklásztam. Auckland szerelem első látásra, egy nagyon élhető, bájos város, nagy életterekkel. És egy rakás public toilet-tel, amik nem csak hogy nyitva vannak, hanem totál tiszták is. Hmm, valljuk be, elég furcsa, hogy egy város bemutatásakor a 3. mondatom a budikról szól…

A kávék is tök jók! Az éttermek is, bár nem magyar ember pénztarcájanak való, egy szelet süti 10$-nál kezdődik (szorozd kb 200-zal)…én mondjuk jól jártam, csodás hostom jóvoltából ma egy remek helyen vacsoráztunk, úgyhogy habzsidőzsi 3 fogásig meg sem álltam!

A kivik csodás emberek, mindenki nagyon segítőkész. Bár azt már most látom, hogy lesznek problémák az ‘oh, so you’re hungry!’ kezdetű beszélgetésekkel…most vagy ennyire éhenkórász fejem van, vagy soha nem hallottak még az országunkról. Ismerve magam mind a kettőt el tudom képzelni!

 

Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

September 2020
M T W T F S S
« May    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: