Nő páfránnyal

Imádom ezt a nyüzsit! Egyszerre leköt és lenyűgöz! Már Londonban vagyok, ha sikerül kihúznom ezt a hátralévő 6 órát és megtalálnom a hong kongi járatom, akkor már nagy baj nem lehet. (nem mentem be a citybe ebédelni, mindenki fellélegezhet!)

2 napja megszállt a teljes nyugalom, valahogy nem izgulok, talán majd Hkba ha megérkezem, hogy a taxis el tudja-e olvasni az úticélom és nem kötök-e ki valami kellemes szervkereskedő központban (nyugiiii, nem fogok, hk-i barátaim minden szükséges infóval elláttak!)

Amikor reggel 7-kor becsekkoltam, sok mindenre számítottam, csak arra nem, hogy névadó exurammal fogunk egyszerre felszállni a londoni járatra…sebaj, anno úgyis mindig Londonba vágytam vele, hát most megkaptam…az a 4 év csúszás ide vagy oda, számít? Nem szabad telhetetlennek lenni, na!

A gépen persze kifogtam a leghangosabb kisgyerekes családot (ez alap), úgyhogy 5 perc után tudtam már, hogy mi az, aminek a beszerzése elmaradt: füldugó, shit!

Sebaj, zene be, majd cseverészés a világ legtüncibb középkorú házaspárjával Szegedről. Lófara, nosztalgia, bátorítás volt a progi, imádtam őket!

Most pedig, miután teret engedtem a Maslow-piramisom legalján lévő szükségletemnek (értsd 1 napos wifi elérhetőség), csak ülök és élvezem a nyüzsit. Szemben velem amerikai idős hölgy olvas, mellettem egy angol pár, a csaj lakkozza a körmét (ez teljesen indokolt, tegnap éjfélkor még én is azt csináltam!), arrébb indiai nő szoptat (ez kevésbé indokolt, mint a lakkozás és ezt nem is csináltam tegnap éjfélkor), és az imént haladt el egy nő előttem egy páfránnyal a kezében(???)…

Őrületes késztetést érzek arra, hogy megkérdezzem, honnan jöttök, merre tartotok, mi a Ti történetetek?
Az enyém? Hehh, azt épp most írom. Én vagyok a lány, aki elindult, hogy kiderítse, ízlik-e majd neki a hortobágyi rántott vombat.

Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

January 2021
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: