Ma utálom az összes bürokratát!

Ma utálom az összes bürokratát! (mondta a lány, aki jelenleg még épp az egyik legnagyobb állami cég jogászaként dolgozik…)

Neeeeeeem, nem utálom, nagyon szeretem Mary-t, vagy Sonny-t, vagy bárhogy is hívják…Látom, ahogy kényelmesen megkávézott a kis kolléganőivel, megvitatták, hogy hogy telt az előző este, hogy milyen tüneményesen áll egyikőjükön az a kis virágos ruha (bezzeg a szomszéd irodában ülő Agnes-t mennyire kövéríti az a szoknya, ő se gondolta komolyan!), és hogy a főnök milyen egy idióta már megint. Aztán leül az aktái elé, köztük ott van az enyém is.

Igen, jól látod, ott mosolyog! Nyomjál már rá szépen egy ‘approved’-ot és mindenki boldog! Tudom én, hogy rengeteg a teendőd, persze. Meg a maradék kávét is meg kell még inni. A ‘Diétás menük könnyen és gyorsan’ oldalt is meg kell nézni. A horoszkópot is. Meg csörög a telefon. Idióták az ügyfelek. Tökre vágom (itt is így van ez). De lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, annyira kitépem már az összes (barna…) hajam ebben a nagy várakozásban! (Az előbb át kellett küldenem egyik e-mail címemről a másikra valamit…mikor megkaptam, görcsbe rándult a gyomrom, azt hittem már Te írtál, de nem…csak én voltam…:/)

Kedves Mary/Sonny/Akárki! I can’t wait for your reply! És ígérem, az első pohár boromat odaát a Te egészségedre fogom inni!

Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

October 2020
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: