Jetlagre szájfény, vodka-watermelon és Lady Gaga

A szállásadóm Katy Perry! Tényleg, nem viccelek. Pont úgy néz ki, pont annyira kattant és pont annyira imádom! (És pont lesz.rja, hogy fáradt vagyok, bulizni menni kell!  )

44 óra kvázi ébrenlét után tegnap végre ágyba kerültem. Akkor már túl voltam életem első hk-i éjszkáján (értsd buliján), ahol sikerült elnyernem a legalulöltözöttebb kislány címét (azt a magassarkút tényleg be kellett volna rakni, shit!, ha nincs az a szájfény, szerintem be se engednek). Hazaértünkkor jeleztem KP-nek (=host), hogy én egész koránkelős vagyok, úgyhogy no prob, 9-kor már talpon leszek, felőlem pöröghetünk! (hogyne, 11-kor mint a mosott bizonyos..)

Délben részt vettünk egy spanyol brunch-on, ahol olyan szinten halálra ettem magam, hogy csak a 4 órányi séta segített: ettünk rákot (mégmégmég!), kagylót, disznót, szarvasgombát, ittunk sangriát (jah, várj, nem, ez vodka és watermelon), pezsgőt, meg ami a csövön kifért! IMÁDTAM!

Aztán jött a kötelező látnivalók sora, majd ismét egy buliban találtam magam…az van, hogy HK az expatok játszótere! Régen nagyon okos, hosszúcombú, szőke nő akartam lenni (look at me!, háromból nulla…), ma inkább azt mondom, expat pasi HKban! Itt minden expat félisten (közel sem), mindegyik mocskos jól keres (közelítünk), és mindegyik előtt bűbájos, kis pinibe (keress rá, ha nem tudod mi az!) préselt ázsiai kislányok hevernek (teljesen)…félelmetes a húspiac. Jah, és ha azt hittem, hogy én itt nem leszek alacsony…muhahahaaa, a 12 centis magassarkú az alap. Úgyhogy pipiskedtem egész este.

HK is crazy! Itt senki sem veszi túl komolyan magát, bár túl vagyok az első beszélgetésen, amely arról szólt, hogy Lady Gaga mennyire kiárusítja a nőket ezzel a számmal…vicces volt ezt pont itt hallani.


Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

April 2021
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: