In relationship with…

Ok, most már lehet hivatalos, bár tudom, hogy még épp hogy csak megkezdtük a közös életünket…de akkor is, ez szerelem!!!

Szóval dolgok, ami miatt már totális a rózsaszín köd:
-lehet kapni tejfölt és pirospaprikát…komolyan, mi kellhet még?? (Ma Hortobágyi palacsintát és Tejespitét készítettem a hostomnak – Eckler Punk, jeeee!)
– a boraik isteniek, Jo-val, a hostommal jó párat végigkóstoltunk az alaposság jegyében! 
– imádom a kiviket, annyira tüneményes és segítőkész emberek…
– ma Devonportban jártam= Auckland Szentendréje…megmásztam Victoriat, aztán csak feküdtem fent a dombon és élveztem a ragyogó napsütést, a semmittevést és belealudtam a boldogságba (míg valami kevésbé romantikus hangulattal bíró kis kínai csapat fel nem ébresztett…komolyan már!)
– nézd már, hogy itt hogy bátorítják a diákokat! (Hát nem egy lófara, ahol mást se hallottunk, csak hogy hülyék vagyunk az élethez is…)- ma eldöntöttem, hogy én itt akarok egyetemre (vagy valami suliba) járni!
– Albert Park,
– Jo – és most jöjjön itt néhány mondat a világ legjobb kivi anyukájának: Jo 9 gyereket nevelt fel, ebből 5 lány, 4 fiú, 7 saját, egy örökbefogadott, egy befogadott (elhunyt barátnője lánya). Többek közt egy meleg fiú (házasságban, gyerekkel), egy down-szindrómás, egy maori vegyes házasságban elő. No, többet nem mondanék, nyitottság, tolerancia, végtelen szeretet, amivel jellemezhetném. Nála jobb első hostot sose kívánhattam volna magamnak!
– nem tudom hogy lehetséges, de itt értik az angolom! És tök nyugodtan elismételnek bármit 47-szer, hogy én is fogjam az adást. 
– egy rakás ember mászkál mezítláb!

Valójában még csak holnap kezdem el felfedezni a real NZ-t, hiszen holnap vágok neki a vidéknek, de ha ma lehetne választani, hogy hol szeretnék élni a következő életemben, tudnám a választ…

O. voltam és szerelmes.

Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

September 2020
M T W T F S S
« May    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: