Félúton

Azt mondják, egy város annyira szerethető, mint az emberek, akik lakják. Mivel én HK-t KP szemén keresztül ismertem meg, aki imád itt élni, így a kezdeti ellenérzéseim helyébe gyorsan új érzések telepedtek.

HK rém zajos, meglepően tiszta, borzalmasan zsúfolt, eszméletlen pörgős és jól szervezett. Állítólag büdös is, de ez ugye nekem tök mindegy. A konyhák isteniek, próbáltam vagy 5-6 félét. Itt képtelenség unatkozni, a város eszméletlen tempóban lüktet. Ha fel tudod venni a ritmust, akkor nyert ügyed van, szeretni fogod!

Az ázsiai emberek szerethetőek, bár nagyon mások, mint mi, de sok mindent tanulhatnánk tőlük, és itt nem csak a konyhára gondolok, hanem az egymás iránti tiszteletre, a családcentrikus gondolkodásmódra és az alázatra. (és speciel én még elsajátíthatnék valami technikai kütyükhöz való hozzáértést is, fájdalmas a balf.szkodásom ezen a téren, de próbálom úgy felfogni, hogy épp most fejlődöm ebben is…)

Szóval HK roppant érdekes egy város, nekem ez volt az első találkozásom Ázsiával, de örülök, hogy itt kezdtem és hogy ilyen remek hostjaim voltak hozzá! Ezúton is örök hálám, KatyPerry! (és ne felejtsd el a lányt a kábelekkel !)

Már a reptéren ülök, lassan mennem kell a kapuhoz, indul a gépem. Boldog mosollyal nyugtáztam, hogy az útirány ‘South’. Megyek, megnézem még, hogy itt merre folyik le a mosdóban a víz, aztán jelentek majd, hogy tényleg fordítva van-e odaát.

Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

April 2021
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: