Annyi füvet toltam, hogy csak vigyorgok, mint a vadalma!

Ma reggel egy repülőgép hangárban ébredtem. Relatív ritkán történik velem ilyen, úgyhogy meglehetősen örültem. Az sem sokat vett le a dolog élvezeti értékéből, hogy előző este a sofőröm olyan lelkesen tolta befelé a söröket, hogy egész éjjel ingajáratban mászkált a budira, aminek következtében nem sokat tudtam aludni persze.

Baromi jó itt a hangulat, az argentin párost, akik itt surferkednek, imádom. Salvador kb. 100 szóból gazdálkodik, de bőven el van ezzel is, folyton vigyorog és semmi sem szegi kedvét, hogy meséljen…az sem, hogy a száz szóból egy sem passzol az épp aktuális mondandójába…megoldja spanolul, mi meg tanulunk…elvégre azért vagyunk itt (bár én azt hittem angolul fogok fejlődni, dehát na…nyelv-nyelv, ezt is több száz millióan beszélik, úgyhogy nem kell a rinya!)

Lady's Truck

Lady’s Truck

Ő tanított meg ma traktort is vezetni, amivel letoltam a reptér füvét. Annak ellenére, hogy ő magyarázta, spenglishül és nekem, mégsem ütköztem egy kisgéppel sem, nem vittem ki egy jelzőoszlopott sem, ellenben összespanoltam a helikopteres fiúkkal, akik a következő pár nap valamelyikében elvisznek repülni! Csak mert szerintük én annyira fuckin’ gorgeous vagyok! (Mondjuk ja, szerintem is tök menőn nyírok füvet traktorral!)

Ma este megyünk pörögni, azaz sörözni a szomszéd hangárba…mit mondhatnék, ki nem hagynám!

2 Responses to “Annyi füvet toltam, hogy csak vigyorgok, mint a vadalma!”

Leave a Reply

Nézd meg a legfrisebb videónkat:
fb
Hortobágyi Rántott Vombat

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, ahol még több fotót és videót találsz a nagy utazásról.

Blog naptár

September 2020
M T W T F S S
« May    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Új -Zélandi kalandok
.

Szereplők

O.: A lány, aki hátra hagyva régi életét új utakra lépett, hogy megnézze, ízlik-e neki a hortobágyi rántott vombat.

Á.: A hedonista útitárs.

NZ.: Új-Zéland

HK.: Hongkong

A kezdetek kezdetét pedig itt találod: